Zoeken naar een contactpersoon

De Contactpersonen-app heeft, net als andere apps op uw BlackBerry-toestel, een zoekfunctie. Hiermee kunt u snel een contactpersoon opzoeken.

Raak in de Contactpersonen-app het pictogram Zoeken aan.
  • Als u contactpersonen in uw lijst met contactpersonen wilt zoeken, begint u te typen. Wanneer de contactpersoon wordt weergegeven, raakt u deze aan.
  • Als u contactpersonen wilt zoeken in een extern adresboek (zoals een bedrijfsadresboek), typt u de naam van de contactpersoon in. Raak Zoeken of afstand aan.