Doorgaan naar inhoud
Help and manuals  >  Toestellen  >  BlackBerry Q10  >  Toepassingen en functies
Versie: 10.3.1

Contactpersonen

Wanneer u contactpersonen toevoegt aan de app Contactpersonen op uw BlackBerry-toestel, kunt eenvoudig contact met ze opnemen. De Contactpersonen-app is geïntegreerd met de BlackBerry Hub, de BlackBerry-agenda en andere apps, dus u kunt snel contactpersonen toevoegen aan relevante berichten en gebeurtenissen of uw foto's en video's delen.