Skip Navigation

BBM Enterprise

Beheer en gebruik BlackBerry's veilige instant messaging-oplossing

BBM Enterprise

BBM Enterprise

BBM Enterprise biedt beveiligde tekst, spraak, video en groepschat op elk apparaat, waaronder smartphones en desktops. Het is de ideale tool voor zakelijke communicatie omdat het werkt op zowel mobiel als web, via meerdere apparaten.

Release notes

Beheer

Gebruikershandleidingen

Doe mee!

Video's

BBM Enterprise - Secure Cross-Platform Instant Messaging Demo

BBM Enterprise for BB10 - Switching from Consumer to Enterprise